De Verloskundigen

Jantine Vogelzang – verloskundige en echoscopist

˝Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de opleiding voor verloskundigen te Rotterdam. De eerste twee jaar heb ik in verschillende praktijken in Nederland als zelfstandig waarneemster gewerkt.
Sinds 2001 ben ik weer terug op Friese bodem en werk met veel plezier in onze kleine plattelandspraktijk, waar tijd en aandacht een belangrijke plek innemen.˝

Welmoed Hemeltjen – verloskundige en echoscopist

”Ik ben geboren en getogen in Stiens. Ik ben moeder van drie jongens en woon in Nijland. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de praktijk.  De zwangerschap, bevalling en het kraambed beleeft iedereen op zijn eigen manier en dit is ook wat het vak voor mij zo speciaal maakt. En geniet ik samen met de (aanstaande) ouders van de bijzondere momenten.”  Wil je meer weten luister dan naar deze podcast.

Anna-Gré Idsinga – verloskundige 

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen. Vanaf 1 januari 2022 versterk ik het team van Bolsward. Zelf ben ik ook geboren en getogen in Bolsward, ik vind het ontzettend leuk om hier aan de slag te gaan. Naast Bolsward werk ik ook nog een aantal diensten per maand in een andere praktijk.

Menu